Bereikbaarheid


Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. Kijk op Thuisarts.nl of Moet Ik Naar De Dokter. Hiermee kunt u snel en goed beslissen of u wel of niet naar de huisarts moet.
Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch bereikbaar via 0223-239 033. U kunt bellen om een afspraak te maken tussen 08.00 tot 10.30 uur. U kunt daarbij ook kiezen voor een terugbelafspraak, dan hoeft u niet in de wachtrij te blijven staan. Via ons telefoonnummer komt u in een keuzemenu waarin u kunt kiezen voor een spoedgeval, het inspreken van herhaalrecepten etc. De assistente stelt u bij het maken van een afspraak een aantal vragen om de spoedeisendheid van uw klacht te kunnen beoordelen en een passende afspraak te kunnen maken.

Digitaal contact

Wij maken gebruik van de website MijnGezondheid.net en de app Medgemak (zie ook de buttons op de homepagina). Hiermee kunt u 24 uur per dag onder andere

 • uw dossier en labuitslagen inzien
 • herhaalmedicatie bestellen
 • e-consulten verzenden (evt. met foto) E-consulten zijn alleen bedoeld voor medische vrgen
  en worden binnen 2 werkdagen te beantwoorden Gebruik de e-consulten niet voor
  spoedeisende klachten!
 • de triagetool ‘Moet ik naar de dokter’ raadplegen
 • (beeldbel)afspraak maken
 • meetresultaten en thuismetingen doorgeven. Wilt u zelfmetingen (bloeddruk,
  hartfrequentie, gewicht, bloedglucose) doorgeven via MijnGezondheid.net laat u dit dan
  even weten aan de assistente. Zij zet de functionaliteit dan voor u open.

Daarnaast heeft onze praktijk een aansluiting op de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) van Ivido. Via Ivido kunt niet alleen uw dossier in onze praktijk digitaal benaderen maar ook andere zorgverleners toevoegen zodat u vanuit 1 portaal, het PGO, toegang heeft tot al uw medische dossiers.

Heeft u een vraag voor de assistente dan kunt u die ook stellen via de website of de app. Dat kan ook via info@praktijkdeopaal.nl.
Heeft u moeite met het gebruik van de website of de app dan kunnen wij u daarin ondersteunen. Maakt u dan een afspraak bij de praktijkmanager.