Zorgverleners in de buurt

Chronische Zorg

Patiënten met COPD, Diabetes Mellitus en Hart- en vaatziekten kunnen een beroep doen op de gecontracteerde ketenpartners van HKN.
Op deze pagina vindt u aangesloten zorgverleners bij u in de buurt. Voor een volledig overzicht van alle gecontracteerde zorgverleners in de Kop van Noord-Holland verwijzen wij u naar de website van HKN Huisartsen.

Rijbewijskeuring

Om de onafhankelijkheid van de huisarts en het beroepsgeheim goed te kunnen waarborgen, verrichten wij geen rijbewijskeuringen en geen medische keuringen bij onze patiënten. Dit beleid is in overeenstemming met de richtlijnen van de artsenvereniging KNMG. Indien u toch een medische keuring of rijbewijskeuring nodig heeft, verwijzen wij u graag door naar een onafhankelijke instelling waar u gekeurd kunt worden door een onafhankelijke arts. U kunt een rijbewijskeuring laten uitvoeren bij één van de onderstaande instellingen.
https://mediboeg.nl/home
https://www.keurdokter.nl/
https://www.preventix.nl/

Reizigersvaccinatie

Voor meer informatie over uw gezondheid op reis en reizigersvaccinatie verwijzen wij u graag door naar de website van de GGD reisvaccinatie, zie hiervoor https://www.ggdreisvaccinaties.nl/. Indien u een reizigersvaccinatie nodig heeft en wenst kunt u hiervoor een afspraak maken bij de GGD of een andere medische instantie die reizigersvaccinaties aanbiedt. Indien u verdere medische vragen heeft hierover kunt u met ons contact opnemen.’

Zoekscherm Diëtisten/Pedicures/Podotherapeuten

^ Laat leeg om alles te tonen.